• Duurzaam circulair bouwen
  • Europees product
  • Snelle levering uit voorraad
  • Duurzaam circulair bouwen
  • Europees product
  • Snelle levering uit voorraad

Uw eigen bouwproject

Queenels kan de volledige casco bouw voor uw SIP constructie verzorgen. Vanaf het meedenken bij het ontwerp van de woning of het gebouw, het aanvragen van bouwvergunningen tot het uitvoeren van het grondwerk, de bouw van de fundering en het casco opbouwen. Daarnaast kunnen wij met onze partners ook de volledige afbouw aan zowel de buitengevel als aan de binnenkant realiseren.

Alles in 1 hand!

Met Queenels wordt u tijdens het gehele bouwproces volledig ontzorgd door één partij. Zo is uw volledige bouwproces in professionele handen én is volledige garantie op uw Queenels SIP bouwsysteem gewaarborgd. Wist u dat onze gecertificeerde monteurs binnen één week uw droomhuis volledig wind-, water- en luchtdicht hebben opgebouwd ?

ONTWERPVRIJHEID

Een bouwconstructie met het Queenels SIP bouwsysteem betekent ontwerp vrijheid.

Door een grote variatie aan paneeldiktes, is het mogelijk de panelen aan te passen op het te realiseren ontwerp van de woning of het gebouw van uw dromen. De panelen worden dan op maat geproduceerd.

CONSTRUCTIEF

Het Queenels SIP bouwsysteem is ontworpen voor wanden, daken en zijn in sommige gevallen ook als vloer toe te passen. Daarnaast kan het Queenels SIP bouwsysteem eenvoudig worden gecombineerd met HSB of andere traditionele bouwmethoden. Voor menig constructief vraagstuk biedt het Queenels SIP bouwsysteem de oplossing.

SNEL EEN CASCO CONSTRUCTIE

Binnen drie dagen een casco constructie wind- en waterdicht hebben opgebouwd? Met het Queenels SIP bouwsysteem is dit mogelijk. Op basis van het ontwerp worden in de fabriek de panelen op maat gemaakt en inclusief werktekeningen als compleet bouwpakket aangeleverd