• Duurzaam circulair bouwen
  • Europees product
  • Snelle levering uit voorraad
  • Duurzaam circulair bouwen
  • Europees product
  • Snelle levering uit voorraad

Over Queenels

Queenels Europe B.V. is ontstaan vanuit de ambitie een positieve bijdrage te leveren aan de bouwuitdagingen waar we op dit moment in Nederland voor staan. Wij laten Nederland kennismaken met een snelle, duurzame, circulaire, stikstofvrije en goedkopere wijze van bouwen. Bouwen met ons certificeerde Queenels bouwsysteem.

Wij zijn een online groothandel waar je als particuliere en zakelijke klant eenvoudig en veilig jouw SIP panelen kunt bestellen. Queenels Sippanelen zijn kwalitatief hoogstaande SIP panelen die in Europa worden vervaardigd. 

Het SIP-Paneel bouwsysteem heeft zich reeds bewezen op in de Verenigde Staten en Canada, maar ook in de UK en andere Europese landen wordt het SIP-Paneel bouwsysteem reeds veelvuldig gebruikt. Wij willen de Europese markt graag kennis laten maken met dit duurzame bouwsysteem. 

Op deze pagina stellen wij ons graag aan je voor !

Stapel SIPpanelen

Ons gecertificeerd Queenels SIP Bouwsysteem

Met ons gecertificeerd Queenels bouwsysteem kun je in een zeer korte tijd een sterke en goed geïsoleerde woning optrekken.

Queenels SIP panelen zijn te gebruiken voor de bouw van diverse woningtypen. Een reguliere woning, bungalow of blokhut zijn gemakkelijk en snel te realiseren. Ook voor renovatie van uw bestaande woning of voor het maken van een aanbouw, garage of schuur zijn onze Queenels SIP panelen uitermate geschikt.

In de Verenigde Staten en Canada is bouwen met SIP panelen al zeer gebruikelijk en ook in Nederland zien steeds meer architecten, aannemers, bouwbedrijven en doe-het-zelvers de voordelen van ons duurzame Queenels SIP Bouwsysteem.